K.V. Sparta

Sparta is een gezellige vereniging die is opgericht op 12 juli 1920. Binnen Sparta wordt er veel aandacht besteed aan het korfballen voor elke leeftijdsgroep. Het realiseren van hoog korfbalniveau en behoud van een goede sfeer staan voorop. Niet voor niets staan korfbalverenigingen bekend om de informele clubsfeer. Ook binnen Sparta heerst deze clubsfeer, dit door de gezelligheid en ontspanning bij de vele nevenactiviteiten die Sparta organiseert.

Naast de korfbalafdeling is de korfbalvereniging als omnivereniging de basis geweest van verschillende andere sportafdelingen in Zevenhuizen zoals touwtrekken, jeu de boules en fietscrossen. Nu zijn klootschieten, darten en korfbal de sportafdelingen binnen de omnivereniging Sparta. Iedere sportafdeling heeft een eigen bestuur, waarbij de omnivereniging wordt geleid door het dagelijks bestuur van de korfbalvereniging.

In Zevenhuizen hebben wij ons sportcomplex en beschikken daar over 2 eigen kunstgrasvelden en een clubhuis die kort geleden aan de binnenkant geheel is vernieuwd. Op ons sportcomplex wordt er veel georganiseerd met en door Sparta. Er is bij Sparta dan ook het gehele jaar genoeg te doen voor jong en oud. Sparta ontwikkelt zich als vereniging steeds meer en dit resulteert o.a. in sportieve successen. Sparta heeft afgelopen jaar een stap in de breedte gemaakt door samen met nog zeven korfbalclubs uit het Noorden als focusvereniging te gaan samenwerken met de KNKV. Hierdoor kan Sparta als vereniging een stap omhoog maken.

Klik op het logo voor meer informatie over K.V. Sparta.