Facebook Zevenhuizen

U kunt nog 5 dagen stemmen! #RaboClubSupport #sp7huizen #zevenhuizen 😀 ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!
Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

www.rabo-clubsupport.nl/noordenveld-west-groningen/deelnemers/details/210335-stichting-promotie-7...
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Beste Zeumhuusters,

Zoals u wellicht heeft gelezen hebben wij als SP7 de feestweek zoals u die normaal van ons gewent bent af moeten lassen. De coronamaatregelen werden met rasse schreden teruggedraaid en een mooie feestweek voor 2021 lag in het verschiet. Helaas werden de maatregelen enkele weken weer terug gedraaid.

Toch zijn er diverse organisatoren van de feestweek Zevenhuizen die wél iets organiseren, top!
Denk bijvoorbeeld aan de Concordia Bingo of het Zeumhuuster darttoernooi
Vergeet je ook niet aan te melden voor de opening van het Mfc de Molenstreek
Of om een Oliebol te scoren bij Oliebollenkraam Bonnema.

In deze bijzondere tijd, is het organiseren van een evenement of avond veel kunst en vlieg werk. Daarom vragen wij de Zeumhuusters en andere bezoekers de geldende corona maatregelen op het betreffende evenement in acht te nemen en op te volgen.

Tevens aandacht voor het volgende, vast onderdeel in de Feestweek is de tuinkeuring en zetstukken. Normaal gesproken is er in de Feestweek een tuinkeuring voor de mooiste tuin van Zevenhuizen. Ook is er doorgaans een thema voor de versiering/zetstukken voor de buurtverenigingen. Als SP7-bestuur hebben we besloten om hier dit jaar van af te zien. We hebben hiervoor gekozen omdat het voor menig buurtvereniging te kort dag is om nog zetstukken te realiseren. Volgend jaar willen we graag weer een thema uitbrengen voor de zetstukken en een tuinkeuring organiseren. Let wel! een ieder, zowel individueel als in buurtverenigingsverband, is vrij om zijn tuin te versieren met een zetstuk. Het verlichten/versieren van tuinen en/of straten wordt door de SP7 van harte toegejuicht tijdens de feestweek!
Ook willen we als dorp meedoen aan de oproep van het MFC om de Zeumhuuster vlag uit te hangen tijdens de feestweek Zevenhuizen en dan speciaal met de opening van het Mfc de Molenstreek

NB: De 7huister vlaggetjes/vlaggen zijn verkrijgbaar via Dorpsbelangen Des :

dorpsbelangendes7huizen.jouwweb.nl/vlaggen-7h

Voor nu een goede vakantie en blijf gezond!

SP7 bestuur
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Feestweek Zevenhuizen 2021 gaat helaas niet door.

De afgelopen maanden is het bestuur van de Stichting Promotie 7Huizen weer vaak bij elkaar geweest, online en offline, om de plannen voor de feestweek 2021 vorm te geven.
Het plan van een bijna normale feestweek kreeg al vorm en zag er goed uit. Helaas gooit ook dit jaar het coronavirus weer roet in het eten.
Ondanks dat een groot deel van de bevolking van Nederland is gevaccineerd, is op dit moment onze provincie donkerrood gekleurd op het overzicht van de ECDC. Het is in onze ogen daarom onverantwoord om tijdens deze nieuwe golf wel een feestweek te organiseren. Het aantal besmettingen in en rond Zevenhuizen neemt ook toe en het laatste wat we willen is dat tijdens onze feestweek er een haard van besmettingen ontstaat.
Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze lastige beslissing; ook wij hadden graag weer een ouderwets gezellige feestweek willen organiseren.

Wij willen alle faciliterende, organiserende en ondersteunende partijen waarmee we deze feestweek vorm hadden willen geven, bedanken voor het meedenken en meehelpen tot dusver.

-Engel Flonk
Voorzitter SP7
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Organisatie van de feestweek in corona-tijd is veel bellen. ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Help mee met de inrichting van het MFC!

Koop loten en maak kans op een hybride Ford Kuga!

www.loterijmfc7huizen.nl/
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Bevrijdingsvuur ontstoken in Zevenhuizen!

Onder toeziend oog van enkele aanwezigen is vanmiddag omstreeks kwart over 3 het bevrijdingsvuur aangestoken in Zevenhuizen.

Teo en Bert hebben de wandeltocht georganiseerd door Tocht om de Noord, in 6 uur afgelegd, met het vuur bij zich gedragen in een olielamp vanuit Groningen konden zijn de speciale vuurschaal in Zevenhuizen als eindbestemming ontsteken.

Beide heren zijn voorzien van een fraai boeket bloemen voor de volbrachte tocht, dit namens; Werkgroep 13 april, 4 mei commissie Zevenhuizen en de Stichting Promotie 7huizen.
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook