Facebook Zevenhuizen

Stichting Promotie 7huizen shared Voetbalvereniging Zevenhuizen's post. ... Zie meerZie meer

Bedankt allemaal vandaag, de jeugd voor het inzamelen van de munten, de ouders/begeleiders en natuurlijk de klanten, van wie we de munten hebben mogen ontvangen, super. #PoieszJSA. Hierbij een klein foto overzicht van vandaag: www.vv7huizen.nl/vvz/prikbord/

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Voetbalvereniging Zevenhuizen's event. ... Zie meerZie meer

Vrijwilligersavond VV Zevenhuizen

maart 9, 2018, 8:00pm - maart 9, 2018, 4:59pm

Graag willen wij onze vrijwilligers bedanken voor al het werk dat zij het afgelopen seizoen hebben gedaan voor de club. Om onze dank te onderstrepen houden wij op vrijdag 9 maart onze traditionele vrijwilligersavond Deze uitnodiging is voor iedereen die zich het afgelopen seizoen vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging. Of het nu om een grote of kleine taak gaat, maakt niet uit. Iedere vrijwilliger is samen met zijn of haar partner van harte welkom vanaf 20.00 uur in de kantine. We gaan er een gezellige avond van maken, onder het genot van een hapje en een drankje spelen we het spel "Ik hou van Holland/7Huizen"! Met vriendelijke groet, Activiteitencommissie VV Zevenhuizen

Bekijk op Facebook

Ga of wil jij iets organiseren in de feestweek dit jaar? Kom dan volgende week naar de informatieavond op woensdag 21 februari om 20.00 uur bij de KV Sparta. Graag horen we of je er bij bent via info@sp7.nl.

Alle verenigingen/organisaties die vorig jaar iets hebben georganiseerd, hebben van ons al een e-mail gekregen met de uitnodiging. Heb je geen e-mail ontvangen of is de contactpersoon gewijzigd? Laat het ons dat weten!
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Nieuwbouw Zevenhuizen's post. ... Zie meerZie meer

👷‍♂ Bouwupdate! Ondertussen in Zevenhuizen 🏡

Bekijk op Facebook

We hebben een nieuwe voorzitter! Na het verlaten van het bestuur door Ronald Dees, heeft hij zijn (tijdelijke) functie als voorzitter overgedragen aan Sophia Vogelzang. ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Na jarenlange inzet voor het dorp in het bestuur van SP7 hebben Ronald Dees en Marja Ballast gisteren voor het laatst vergaderd in het bestuur. Ronald en Marja: ontzettend bedankt!! ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stem jij op de SP7 in de Rabobank Clubkas Campagne?

Ben jij klant bij Rabobank, maar nog geen lid? Een goede reden om dit nu snel te regelen!

Waarom?
De afgelopen jaren hebben wij van de Rabobank een mooie sponsorbijdrage ontvangen wat wordt besteed aan de organisatie van activiteiten in ons dorp. Maar... vanaf dit jaar wordt dit veranderd.

De Rabobank heeft nu de Rabobank Clubkas Campagne waarbij de leden invloed hebben hoe hoog de sponsorbijdrage dit jaar wordt.

Hoe werkt dit precies?
- Alle leden van Rabobank Noordenveld West Groningen krijgen begin februari per post een stemkaart met een stemcode;
- Tussen 8 en 22 februari kan er online gestemd worden op alle verenigingen en stichtingen in jouw regio die zich hebben ingeschreven hiervoor;
- Per lid kun je 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 per club;
- Jouw stem is geld waard. Hoe meer stemmen we ontvangen, hoe hoger het bedrag is dat we kunnen gebruiken voor onze activiteiten voor het dorp.

Voor jou een kleine moeite, voor ons en natuurlijk heel Zevenhuizen nog meer plezier! Help jij ons een mooi bedrag binnen te halen?

Via de volgende link vind je nog meer info.
www.rabobank.nl/lokale-bank/noordenveld-west-groningen/sponsoring/?ra_resize=yes&ra_toolbar=yes&r...
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Voetbalvereniging Zevenhuizen's post. ... Zie meerZie meer

Graag nodigen wij u uit op 14 Januari voor onze Nieuwjaarsreceptie. Vanaf 14:00 uur bent u welkom voor het spelen van wat spelletjes. Daarna start vanaf 16:00 uur de receptie en deze duurt tot 19:00 uur. Alle leden, sponsoren, donateurs en vrienden van de vereniging zijn van harte welkom!

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar! ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Carbidboys's post. ... Zie meerZie meer

'ANWB verkeersinformatie': net zoals andere jaren is de Veldstreek op oudejaarsdag een éénrichtingsweg. Inrijden vanaf de Evertswijk, wegrijden in de richting van de Molenweg. Met de inzet van onze gewaardeerde verkeersregelaars kunnen automobilisten aan 1 zijde van de Veldstreek parkeren. De mensen die op fiets komen, en dat zou best verstandig zijn met #PapadiGrazzi op het podium, vragen we de fiets te stallen in de fietsenstalling tegenover het carbidschietterrein op de Veldstreek 1, bij de familie Kiesbrink.

Bekijk op Facebook