Facebook Zevenhuizen

Stichting Promotie 7huizen shared Voetbalvereniging Zevenhuizen's photo. ... Zie meerZie meer

Aanstaande zaterdag van 09:00 tot 09:45 uur is alweer de laatste kaboutertraining van dit seizoen. Kom allemaal kijken! De training wordt verzorgd door Erné Veenstra en Mirjan Postma. Topvrouwen van ons Damesteam!

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Poiesz Zevenhuizen's post. ... Zie meerZie meer

Breaking news: Vanaf Dinsdag 16 mei krijgen wij een extra service,namelijk een Post.nl postkantoor! De volgende producten en diensten krijgen wij: -Aangetekende post en pakketten -OV-chipkaart(geen oplader) -Pakketten ophalen, versturen, retourneren -Postkantoor van PostNL -Postzegels -Rouwpost -Spoedservice -Verzenddozen -VISpas -Alle post wat op de bus moet,kunt u bij ons in de brievenbus(Postzak) gooien -Zondags open

Bekijk op Facebook

Afgelopen 4 mei hebben wij stilgestaan voor de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de Nederlandse Vredesmissies.

In Zevenhuizen hebben wij in het bijzonder stil gestaan bij hen die begraven liggen op de Algemene Begraafplaats aldaar. Samen met de nabestaanden, kinderen van de basisscholen De Delta en Het Veenpluis en met de inwoners van Zevenhuizen is er een stille tocht gehouden.
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Wandel jij mee in de Avond4Daagse in Zevenhuizen? Dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni! ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Voetbalvereniging Zevenhuizen's post. ... Zie meerZie meer

AED VV Zevenhuizen naar buiten verplaatst. Dankzij een project samen met de Vriendenloterij heeft de Hartstichting honderden AED-buitenkasten in Nederland verspreid. VV Zevenhuizen draagt deze actie een warm hart toe en plaatst zijn AED in de speciale Hartstichting-AED-kast buiten. Vanaf heden is deze dus beschikbaar voor de omgeving, ook in de uren dat de vereniging gesloten is. Er zit een cijferslotje op de kast. De code hiervan is bekend bij 1-1-2. Oproepsysteem reanimatie De AED wordt aangemeld bij het oproepsysteem voor reanimatie. Bij een hartstilstand in de omgeving krijgen burgers die bij dit systeem staan aangemeld een oproep om te gaan reanimeren. Zij krijgen de informatie over de locatie van de AED zodat ze deze kunnen gebruiken om het slachtoffer zo snel mogelijk te reanimeren. Dit oproepsysteem is landelijk actief en het aanmelden van AED’s bij dit oproepsysteem kan daadwerkelijk het verschil maken. Op dit moment zijn er nog te weinig AED’s aangemeld bij dit systeem. Hier probeert de Hartstichting door deze landelijke actie verandering in te brengen. Reanimatiecursus Lijkt het u interessant om zelf ook te leren reanimeren? Deze vaardigheid kan levens redden! In een reanimatiecursus leert u precies wat u moet doen bij een hartstilstand. Ook leert u de AED bedienen. Na afloop mag u zich aanmelden als burgerhulpverlener. Aanmelden voor een reanimatiecursus kunt u doen via www.hartstichting.nl/reanimatiecursus.

Bekijk op Facebook

Wie is onze 7huuster van 't joar?

Dat is de vraag die wij jullie hebben voorgelegd.
Helaas is er voor dit jaar niet iemand genomineerd die voldoet aan de criteria.

De criteria waar de 7huuster van het jaar aan moet voldoen zijn:
- De persoon of groep moet Zevenhuizen op de kaart hebben gezet, zowel regionaal als landelijk. Bijvoorbeeld:
o sporter die Europees of Wereldkampioen is geworden;
o een groep die ervoor gezorgd heeft dat het dorp landelijke bekendheid heeft gekregen;
o een persoon die zich langdurig voor het gehele dorp heeft ingezet.

Wie kan het niet zijn:
- Een vrijwilliger van een vereniging of stichting, deze moet door de eigen club beloond worden;
- Een bedrijf die landelijk werkt.

Wij van Stichting Promotie 7huizen vinden het erg jammer dat er voor 2016 geen 7huuster van het joar is, maar dat betekent dat het voor 2017 extra groot feest wordt!
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Oldtimerfestival Zevenhuizen Gn's photo. ... Zie meerZie meer

De voorbereidingen voor het Oldtimerfestival Zevenhuizen zijn al weer in volle gang. De eerste vergaderingen zijn geweest en er wordt weer gewerkt aan een mooie route. Dit jaar is ons evenement op zondag 13 augustus 2017. We hopen dat u er dit jaar (weer) bij bent.

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared their photo. ... Zie meerZie meer

Herdenkingsplechtigheid Zevenhuizen Op 4 mei 2017 organiseert “Het Comité 4 mei Zevenhuizen” een herdenkingsplechtigheid voor de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de Nederlandse Vredesmissies. In Zevenhuizen zullen wij in het bijzonder stil staan bij hen die begraven liggen op de Algemene Begraafplaats aldaar. Dit bijzondere moment zal gedeeld worden met de nabestaanden van de oorlogsslachtoffers,kinderen van de basisscholen De Delta en Het Veenpluis en de inwoners van Zevenhuizen. De Stille Tocht zal vertrekken om 19.45uur vanaf Het Verenigingsgebouw (Hoofddiep 56 Zevenhuizen). De herdenkingsplechtigheid zal aansluitend plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats in Zevenhuizen. De vlaggen zullen dit jaar gehesen worden door de Plattelandsvrouwen van Zevenhuizen. Aansluitend aan de plechtigheid zullen de kransen gelegd worden en krijgt een ieder de kans een bloem te leggen bij met monument tijdens het defilé.

Bekijk op Facebook

De zomer is weer in aantocht en daarmee staan ook weer tal van activiteiten in Zevenhuizen voor de deur! Om deze evenementen in goede banen en veilig te laten verlopen, zijn we hiervoor (doorlopend) op zoek naar vrijwilligers die af en toe ingezet willen worden als verkeersregelaar. Sterker nog; als deze vrijwilligers er niet zijn, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden.

Wil jij één of meerdere keren per jaar een paar uurtjes per dag een bijdrage leveren aan de verschillende activiteiten in ons dorp? Neem dan contact op met Jan Gerding via jangerding@home.nl voor meer info!
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Stichting Promotie 7huizen shared Chillin' Fields Festival's photo. ... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook

Herdenkingsplechtigheid Zevenhuizen

Op 4 mei 2017 organiseert “Het Comité 4 mei Zevenhuizen” een herdenkingsplechtigheid voor de oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de Nederlandse Vredesmissies.

In Zevenhuizen zullen wij in het bijzonder stil staan bij hen die begraven liggen op de Algemene Begraafplaats aldaar.
Dit bijzondere moment zal gedeeld worden met de nabestaanden van de oorlogsslachtoffers,kinderen van de basisscholen De Delta en Het Veenpluis en de inwoners van Zevenhuizen.

De Stille Tocht zal vertrekken om 19.45uur vanaf Het Verenigingsgebouw (Hoofddiep 56 Zevenhuizen).

De herdenkingsplechtigheid zal aansluitend plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats in Zevenhuizen.

De vlaggen zullen dit jaar gehesen worden door de Plattelandsvrouwen van Zevenhuizen.
Aansluitend aan de plechtigheid zullen de kransen gelegd worden en krijgt een ieder de kans een bloem te leggen bij met monument tijdens het defilé.
... Zie meerZie meer

Bekijk op Facebook